regulatory-en
Topcompetities
TT Elite Series - Men
Polen
43
Czech Liga Pro
Tsjechië
131
Alle competities
Tafeltennis
Tafeltennis
1 2 - Wie wint?
Wie wint de set?

Tafeltennis Wedden

Tafeltennis is een wereldwijde sport die vaak onder de radar verdwijnt. Maar bedenk dit, de meeste mensen hebben wel eens getafeltennist, zelfs met vrienden. Daarom wordt tafeltennis, als professionele sport, in veel landen gespeeld en dit maakt het perfect voor online sportweddenschappen.

Wedden op Tafeltennis

Een van de redenen waarom tafeltennis een populaire sport is om op te wedden, is omdat het spel ongelooflijk eenvoudig is. De eenvoudigste weddenschap die beschikbaar is, is altijd die waarbij je voorspelt welke speler als beste uit de bus komt in een wedstrijd. De winkansen bij bwin houden echter rekening met vorm en andere factoren.

Het is een voordeel dat tafeltennis niet de afmattende fysieke kant heeft zoals bijvoorbeeld voetbal, omdat dit betekent dat spelers gedurende hun carrière heel veel wedstrijden kunnen spelen. Daarom zijn er veel statistieken om mee te werken, inclusief head-to-head records, wat voordelig is bij het plaatsen van weddenschappen op tafeltennis.

Andere weddenschappen op tafeltennis zijn handicap weddenschappen, wat het plaatsen van weddenschappen op wedstrijden die eenzijdig zouden moeten zijn aantrekkelijker maakt. Je ziet vaak standaard handicapaanbiedingen van 1,5 games, wat werkt als een wedstrijd meestal als eerste drie van de vijf sets wint.

Stijl maakt het verschil bij tafeltennisweddenschappen

Bij tafeltennis valt het meteen op dat de dominante handen van spelers een belangrijke rol spelen in wedstrijden. Je zult bijvoorbeeld zien dat rechtshandige spelers het goed doen tegen linkshandige spelers of andersom, maar anderen kunnen het moeilijk hebben. Daarom kan het van tevoren onderzoeken van spelers een verschil maken.

Je zult ook zien dat sommige tafeltennissers beter zijn in verdedigen dan in aanvallen, en andersom. Sommigen zijn ook sterker als ze een specifieke greep gebruiken. Dit maakt het analyseren van alle beschikbare informatie, in detail, cruciaal.

Wedden op de wereldbeker tafeltennis

De wereldbeker is de belangrijkste competitie in de tafeltennissport. Alle beste spelers ter wereld komen tegen elkaar uit en aan het eind van het toernooi wacht de winnaar een trofee, de iconische IFFT Table Tennis World Cup. Je kunt wedden op de TT Cup bij bwin, samen met andere tafeltennisevenementen.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten