regulatory-en
Sorry, deze gokaanbieding is niet beschikbaar. Vind alle huidige aanbiedingen op onze sportweddenschappen pagina!

Azerbeidzjan GP

Het Baku City Circuit in Azerbeidzjan is indrukwekkend met het smalle gedeelte bij de oude stadsmuren met prachtige architectuur (wed op F1 bij bwin).

Wedden op de GP van Azerbeidzjan in F1

Het Baku City Circuit is het snelste stratencircuit op de kalender van de Formule 1. De eerste Grand Prix hier heette de Europese GP, maar heeft sinds 2017 zijn naam veranderd in de Grand Prix van Azerbeidzjan.

Baku is het nieuwste stratencircuit op de Formule 1-kalender en voegt zich bij de gelederen van Monaco, Melbourne en Singapore. Met 6.003 km is het Baku City Circuit het op één na langste circuit op de huidige F1-kalender, na Spa Francorchamps (7.004 km)

Ook al is inhalen mogelijk in Bakoe, het is nog steeds een stratencircuit waar je liever hoog op de startgrid staat, gezien het risico dat gepaard gaat met het strijden met een andere auto en de mogelijke onderbrekingen van de race.

Wedden op het stratencircuit van Bakoe

Het stadscircuit heeft 20 bochten, 8 rechts en 12 links. Het traject van 2,2 kilometer langs Neftchilar Avenue is het langste rechte stuk op de F1-kalender. De baan is erg snel met een gemiddelde snelheid van meer dan 200 km/u en een topsnelheid van meer dan 350 km/u.

Baku heeft geen snelle bochten om energie in de banden te steken. Plaats online sportweddenschappen met bwin.

Voor de coureurs maakt dit het besturen van de auto erg moeilijk omdat ze te maken hebben met een waarschijnlijk nerveuze auto in de 90 graden bochten. Op een baan waar geen afvloeiing is, met betonnen muren die aan de buitenkant van elke bocht opdoemen, maakt dit van Bakoe een van de moeilijkste uitdagingen van het jaar.

GP van Azerbeidzjan aanbevolen weddenschap

In tegenstelling tot andere stratencircuits biedt het Baku Circuit ruimte voor inhalen en topsnelheid. De coureurs rijden meer dan twee kilometer lang tussen bocht 16 en het rechte stuk met de pits.

Met al zijn unieke eigenschappen is Bakoe een van de meest onvoorspelbare circuits van de F1 sinds de eerste race in 2016. De schokkende podiumplaatsen van Sergio Perez in 2016 en 2018 en de derde plaats van Lance Stroll in 2017 zorgen ervoor dat de onvoorspelbaarheid van Baku gebaseerd is op stevige fundamenten. Een aanbevolen weddenschap is daarom om tijdens de race live weddenschappen te plaatsen.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten