regulatory-en

Wedden op Duitse DFB Pokal

Wedden op de DFB Pokal is altijd een kans om deel te nemen aan de beste nationale clubbekercompetitie in Duitsland, die begint met een eerste ronde bestaande uit 64 teams.

Aan de startlijn staan alle teams uit de Bundesliga en 2. Bundesliga, plus enkele teams uit 3. Liga, evenals enkele teams uit regionale competities. Wed bij bwin ook op de Duitse derde voetbaldivisie.

Format van de Duitse bekercompetitie

De loting voor de Duitse beker wordt voor elke ronde gehouden. Elk team is bij het begin slechts vier overwinningen verwijderd van het halen van de finale. Dit kan wedden op voetbal spannend maken aangezien elke speler, coach of supporter ervan droomt een trofee in de lucht te steken en dit is de weg om een prijs aan hun palmares toe te voegen.

De Duitse beker begint aan het begin van het seizoen. De winnaar van de Bundesliga en de vorige Duitse beker zijn vrijgesteld van de eerste ronde die in dezelfde week plaatsvindt als de Duitse Supercup. Plaats weddenschappen op de Duitse Supercup op ons online platform voor sportweddenschappen.

Wed op het DFB Pokal

Met Duitse topclubs die vanaf de eerste rondes meespelen, is er altijd ruimte voor verrassingen. Bovendien proberen de lagere en amateurcompetitieteams elkaar te overtreffen, en daarom haalt de underdog het ook soms.

Aan het einde van de competitie krijgt de winnaar van de Duitse beker een ticket voor de volgende editie van de Europa League. Wed op de Europa League, een internationale voetbalbeker die de komende seizoenen officieel door bwin wordt gesponsord.

Aanbevolen weddenschap Duitse Beker

Zoals ook het geval is in de Bundesliga, is FC Bayern ook de Duitse voetbalclub die de meeste DFB Pokal-trofeeën in haar geschiedenis heeft gewonnen. Een aanbevolen weddenschap op de DFB Pokal is om te wedden dat het Beierse team de competitie en beker wint.

De regels in DFB Pokal zijn eenvoudig voor gokkers: in het geval van een gelijkspel aan het einde van de reguliere speeltijd: verlengingen en daarna worden er penalty's genomen indien nodig. Een andere aanbevolen weddenschap is om te wedden op het team dat zich kwalificeert, aangezien er hier maar twee mogelijkheden zijn.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.