regulatory-en

Wedden op Portugees voetbal

De Portugese Primeira Liga is een van de sterkste buiten de vijf grote Europese competities in de UEFA-coëfficiëntenranglijst. Wedden op voetbal op de Portugese competitie is beschikbaar op ons online platform voor sportweddenschappen.

Wed op de Liga Portugal bwin

Voor de komende drie seizoenen, heet de Portugese competitie officieel de Liga Portugal bwin. De samenwerking tussen de twee instellingen is bedoeld om bij te dragen aan een heel spannende en aantrekkelijke competitie voor Portugese fans, en zal de bevestiging van de Portugese competitie als maatstaf op internationale markten consolideren.

Dit is een geweldige prestatie voor Portugal, dat zo boven andere zeer bekwame voetballanden staat, die zelf zeer gerenommeerde voetbalclubs hebben. Wed op Portugees voetbal, een modern kampioenschap.

Drie locomotieven trekken het kampioenschap naar de top

Als het om financiën gaat, zijn Portugese voetbalteams direct in het nadeel en het staat buiten kijf dat de competitie zelf ver achterblijft bij de kwaliteit van de 5 beste competities op het continent. Het gemiddelde budget voor een Liga NOS-team ligt rond de 17 miljoen euro.

De top 3 Portugese clubs (Benfica, Porto en Sporting) zijn clubs die elk ander Europees topteam pijn kunnen doen op het veld. Wed op de Champions League bij bwin.

Sporting Lissabon werd onlangs tot Portugees kampioen gekroond en dit resultaat markeert ook het einde van een duopolie tussen FC Porto en SL Benfica die 19 jaar duurde in de Primeira Liga.

Als je gokt op Portugees voetbal, moet je altijd de drie locomotieven die het kampioenschap omhoog trekken goed in de gaten houden. Als deze teams aan de top van de tafel positieve resultaten beginnen te koppelen aan goed voetbal, wordt het moeilijk voor kleine teams om ze te kloppen.

Fanatieke supporters en fabriek voor talent

Voor wat het officiële lidmaatschap betreft, zijn er maarliefst twee vertegenwoordigers van La Liga Portugal bwin bij de drie best gesteunde voetbalclubs ter wereld, wat de uitstekende relatie tussen de Portugese eliteteams en hun gepassioneerde fan bases onderstreept: Benfica heeft 184.000 leden en Sporting heeft 160.000 betalende leden.

Benfica heeft zich gevestigd als een belangrijke leverancier van Europese sterren. As Aguias is een geweldige club met veel opkomend talent. Door te wedden op een populaire club als Benfica, kun je ook jonge talenten ontdekken die het Europese voetbal het komende decennium zullen domineren.

Je kunt met bwin in Portugal heel wat live weddenschappen afsluiten op alle grootste voetbalevenementen, zoals ook de Taça de Portugal, de Portugese beker.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten