regulatory-en

Wedden op Championship League

Een van de grootste getuigenissen van de hoge kwaliteit van het Engelse voetbal is de EFL Championship-divisie. Maar weinig voetballanden hebben een tweede divisie van zo'n hoog niveau. Enkel Duitsland komt in de buurt. Net als bij de EFL kan je bij bwin ook wedden op de 2. Bundesliga.

Er is veel opwinding op het veld voor de spelers die deze clubs vertegenwoordigen. Het is daarom een van de belangrijkste markten geworden voor online gokkers.

Een beproefd en populair kampioenschap

De kalender op dit kampioenschap is veel drukker dan bij andere Europese divisies. EFL Championship-teams zullen gedurende het seizoen in totaal maar liefst 46 wedstrijden spelen.

Het aantrekken van wekelijks meer dan 30.000 toeschouwers is de norm. Dit is een hoger aantal toeschouwers dat aanwezig is in de eerste klasse van veel andere landen, en het zegt veel over de immense populariteit en kwaliteit van het Engelse voetbal.

Wedden op de Engelse tweede klasse

De beste teams in de EFL Championship strijden elke week om hun club een kans te geven op een ticket voor de Premier League. Plaats weddenschappen op de Premier League bij bwin.

Voor teams die de automatische promotie- of degradatieplaatsen net niet halen, volgt er een spannende strijd in de play-offs, die aan het einde van het seizoen plaatsvindt. Het is daarom geen verrassing dat teams vaak tot de allerlaatste wedstrijd van het seizoen vechten om promotie.

Aan de andere kant van de tabel worden teams die op de plaatsen 22 tot 24 eindigen gedegradeerd naar het derde niveau, bekend als de League One. De afgelopen jaren hebben enkele grote namen te maken gehad met deze harde realiteit en het laat zien hoe zwaar de competitie is.

Aanbevolen weddenschap op het EFL Championship

Wanneer specifiek wordt gewed op wedstrijden in de tweede divisie, zijn de teams over het algemeen zeer evenwichtig en het komt regelmatig voor dat hooggeplaatste teams verliezen van teams met een lagere rangorde.

Daarom is de competitiepositie een onbetrouwbare indicator voor het selecteren van de winnaar van een wedstrijd. Het aantal doelpunten is veel populairder en veel gokkers hebben de neiging om vast te houden aan dit bewezen gebied van wedden.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten